Συγχαρητήρια!Πιστεύω ότι αισθάνεσαι ευτυχισμένος και ικανοποιημένος.Σε εσένα μιλάω που τόσο χρόνια ψηφίζεις ένα από τα δύο μεγάλα κόμματα.Μην κοιτάς που θέλω να σε σκυλοβρίσω κρατάω ένα επίπεδο.Για ακόμα μία φορά μπράβο.Μόλις βοήθησες στον θάνατο ενός 17χρονού.Φαντάσου να ήταν η κόρη σου ή ο γιος σου...

Ένας 17χρονος μαθητής από τον πύργο της Ηλείας, που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα, είχε την ατυχία να ζει στην "χώρα" αυτή.Το παιδί πέθανε λόγω έλλειψης μικροβιολόγου στο νοσοκομείο του Πύργου και έτσι δεν ήταν δυνατή η διάγνωση της ασθένειας του.Μετά την επιδείνωση της κατάστασης του αναζητήθηκε κρεβάτι στην εντατική, όπου δεν κατέστη δυνατόν να βρεθεί στο νοσοκομείο της Πάτρα. Έτσι χάθηκε πολύτιμος χρόνος και μαζί με αυτόν ένας νέος άνθρωπος.
Αν οι γονείς του ξέρανε ότι η ψήφος τους θα σκότωνε το παιδί τους θα ψήφιζαν;;;Η απάντηση είναι ΟΧΙ. Αν η ψήφος σου θα σκοτώσει τη μητερα σου και τον πατέρα σου θα ψηφιζες;;Η απάντηση είναι και πάλι όχι. Αν η ψήφος σου θα σε σκότωνε θα ψηφιζες;;;Η απάντηση είναι και πάλι ΟΧΙ. Αν όμως αγαπητέ φίλε η απάντηση σου είναι ναι σε ένα απο τα παραπάνω δεν είσαι τίποτα παραπάνω από ένας μαλάκας.
Λένε
ότι φταίνε οι υπουργοί...Το ξέρω είναι ανίκανοι αλλά εσύ που τους ψηφίζεις είσαι και ανίκανος και μαλάκας. Και αν τώρα με βρίζεις έχεις δίκιο γιατί σου μίλησα άσχημα αλλά δυστυχώς θα έρθει η ώρα που θα βρεθείς στην ανάγκη και τότε θα με θυμηθείς και θα θυμηθείς ότι σε είπα μαλάκα και θα πεις πως είχα δίκιο.Για αυτό πρόσεχε....Δεν σου λέω που να βάζεις τον σταυρό, αν είναι όμως να τον κάνεις φονικό όπλο καλύτερα μην ψηφίσεις καθόλου.

Ελπίζω από τα βάθη της ψυχής μου να μην χαθεί άλλη ζωή σε αυτό το χωριό.Επίσης ελπίζω ακόμα περισσότερο να μην είσαι ένα μαλάκας από τους παραπάνω.

No offence magakos

0 σχόλια:


 

Copyright ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ anmad[at]yahoo[dot]gr