Η απάτη με τον Οσάμα Μπίν Λάντεν !

Το ότι ο Οσάμα Μπίν Λάντεν βρίσκεται στη λίστα των περισσότερο καταζητούμενων ανθρώπων που διατηρεί το FBI, είναι γνωστό από τα διάφορα ΜΜΕ.

Εκείνο που επιμελώς μας αποκρύβουν, είναι το ότι δεν κατηγορείται για την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους !!!!

Με ποια κατηγορία, λοιπόν, βρίσκεται ο Λάντεν στη λίστα;

Σύμφωνα με το κείμενο της επικήρυξής του, κατηγορείται για συμμετοχή στις βομβιστικές……επιθέσεις που σημειώθηκαν στις πρεσβείες των ΗΠΑ στην Τανζανία και την Κένυα τον Αύγουστο του 1998, που στοίχησαν τη ζωή σε περισσότερα από 200 άτομα.

Καμία αναφορά δεν υπάρχει στην επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.

Μάλιστα! Σας θυμίζω ότι στις 11 το πρωί εκείνης της μέρας, δύο μόλις ώρες μετά την επίθεση, η κυβέρνηση Μπους είχε καταλογίσει δημόσια την ευθύνη στην Αλ Κάιντα, προτού διενεργηθεί οποιαδήποτε έρευνα.

Τις επόμενες δε ημέρες, παρουσίασαν τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των τρομοκρατών- συνεργατών του (………) που επιδέξια οδήγησαν τα τεράστια επιβατικά αεροσκάφη στους δίδυμους πύργους και στο πεντάγωνο.

Όλοι … «θαμπωθήκαμε» από την κεραυνοβόλα και άμεση ανακάλυψη των δραστών –συνεργατών του Οσάμα Μπίν Λάντεν.

Το ότι όπως αποδείχτηκε αργότερα ,από διαφόρους αναλυτές ,αυτοί δεν ήταν ικανοί να κυβερνήσουν τέτοια αεροσκάφη ,δεν μας ανακοινώθηκε ποτέ από τα ΜΜΕ .

Στο όνομα του Μπίν Λάντεν στηρίχτηκε ο πόλεμος στο Αφγανιστάν ,εμμέσως ο πόλεμος στο Ιράκ και εγκρίθηκαν τεράστια κονδύλια στρατιωτικών εξοπλισμών.

Στο όνομα του Μπίν Λάντεν σπάρθηκε παγκόσμιος τρόμος, δικαιολογήθηκαν βιομετρικά διαβατήρια ,κάμερες παντού και δημιουργηθήκαν τα διάφορα ανά την γη «Γκουαντάναμο»

Στο όνομα του Μπίν Λάντεν η ……παραγωγή του οπίου στο Αφγανιστάν έχει αυξηθεί κατά 1.400% μετά την πτώση των Ταλιμπάν

Μέχρι τότε ήταν παράνομη η καλλιέργεια του, αφού θεωρείτο από τους Ταλιμπάν ότι προσβάλει το Ισλάμ, ενώ τώρα είναι εντελώς ….νόμιμη και …..προστατεύεται μάλιστα από τις …..ΝΑΤΟικες δυνάμεις (………..).

Με μια πρώτη ματιά, η σελίδα του FBI μοιάζει απλώς να μην έχει ενημερωθεί – γεγονός που ενισχύεται από την ημερομηνία έκδοσης της επικήρυξης (Ιούνιος του 1999).

Ωστόσο, από μια πιο προσεκτική ανάγνωση προκύπτει ότι η επικήρυξη του Μπιν Λάντεν έχει ανανεωθεί τον Νοέμβριο του 2001, δύο μήνες μετά την επίθεση στη Νέα Υόρκη.

Σε σχετική ανακοίνωση του FBI, τον Ιούνιο του 2006, αναφερόταν: «Ο λόγος που η 9/11 δεν αναφέρεται στην επικήρυξη του Λάντεν είναι επειδή δεν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία για τη συμμετοχή του στις επιθέσεις».

Πάνω σ’ αυτό το θέμα, ο Ρεξ Τομ, τότε διευθυντής Δημοσιότητας των Ανακρίσεων του FBI (υπεύθυνος για τη λίστα των καταζητούμενων), είχε διευκρινίσει: «Το FBI συλλέγει πληροφορίες. Όταν συλλεχθούν, παραδίδονται στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Το υπουργείο αποφασίζει αν θα παραπέμψει την υπόθεση σε ομοσπονδιακό δικαστήριο.

Αναφορικά με τις υποθέσεις του ’98 στην Τανζανία και την Κένυα, έχει συνταχθεί επίσημο κατηγορητήριο, κάτι που δεν ισχύει για τις επιθέσεις της 9/11, καθώς το FBI ……δεν διαθέτει στοιχεία».

Ποιοι λοιπόν ήταν οι …..τρομοκράτες (…..?) που αιματοκύλησαν (…..?) τις ΗΠΑ , αφού και ……επίσημα πλέον …..δεν υπάρχουν στοιχεία κατά του Όσαμα Μπίν Λάντεν;

Ελάτε τώρα ,δεν είναι δύσκολο, …..μεγάλα παιδιά είστε!
Μία άποψη από το http://politis-gr.blogspot.com/

0 σχόλια:


 

Copyright ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ anmad[at]yahoo[dot]gr