"ΚΑΤΩ Η ΦΟΥΝΤΑ!"

Το Μάη του 1997 ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Γιώργος Παπανδρέου που ήταν τότε αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, είχε ταχθεί δημόσια υπέρ της αποποινικοποίησης του χασίς. Οι δηλώσεις του ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στον πολιτικό κόσμο. Ακόμα και η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. καταδίκασαν τις δηλώσεις του, ή στην καλύτερη περίπτωση κράτησαν αποστάσεις. Ακόμα και ο τότε Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, στέλεχος του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Δημήτρης Ρέππας "άδειασε" τον Γιωργάκη. Υπέρ του Γ.Παπανδρέου τάχθηκε μόνο ο ΣΥΝ που άσκησε μάλιστα κριτική στον Ρέππα και στους άλλους επικριτές του.
Πριν λίγες μέρες ο πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη του, έκανε πάνω κάτω τις ίδιες δηλώσεις. Και πάλι θύελλα αντιδράσεων από παντού. Δε θα περιμένατε να στηρίξει το ΠΑ.ΣΟ.Κ. τον πρόεδρο του ΣΥΝ, όπως στήριξε ο ΣΥΝ τον νυν πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. παλιότερα... Θα θεωρούσατε όμως αυτονόητο τουλάχιστον ο Γ.Παπανδρέου προσωπικά, να ταχθεί υπέρ των δηλώσεων του Αλέξη Τσίπρα.
Ε λοιπόν, κουβέντα ο Γιωργάκης! Μιλιά ο "ηγέτης" των "σοσιαλιστών"! Με τόόόση συνέπεια, με τέέέτοια σταθερότητα θέσεων, μ' αυτήν την "πολιτική γενναιότητα" χτίζεται το νέο ΠΑ.ΣΟ.Κ.! Άντε, και καλό φουντάρισμα!!!

0 σχόλια:


 

Copyright ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ anmad[at]yahoo[dot]gr