Κούριερ Express


Γράφει ο Τηλέμαχος Μπούντζουκας
.
"ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΚEΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΨΙΑ, ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟ ΣΕ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΥΦΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ,ΣΕ ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΗΔΕΨΟΥΝ.
ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΟΜΩΣ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΑΝΕΠΝΕ.
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΗ ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ, ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ή ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ή ΣΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.
ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΠΙ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΝΕΚΡΟΨΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΗΔΕΨΟΥΝ.
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ; ΠΩΣ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΔΕΜΑ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ; ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ; ΤΟ ΚΟΥΦΟ, ΚΛΗΘΗΚΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΝΕΚΡΟΨΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΙΕΡ;;;
ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ; ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΝΕΚΡΟΨΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΙΕΡ ΩΣΤΕ ΓΙΑ ΜΗΝ ΔΟΘΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΧΙ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΗΝΗ, ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ" (ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΟΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΤΡΙΣ,από press-gr).

0 σχόλια:


 

Copyright ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ anmad[at]yahoo[dot]gr