Η δισκογραφική βιομηχανία του Καναδά κατάφερε με δικαστική εντολή να πετύχει το κλείσιμο της δημοφιλούς ιστοσελίδας Quebec, η οποία επέτρεπε τη δωρεάν ανταλλαγή μουσικών και κινηματογραφικών αρχείων στο διαδίκτυο.
Η δικαστική απόφαση είναι η πρώτη του είδους της στον Καναδά. Οι δισκογραφικές εταιρείες υποστηρίζουν ότι χάνουν εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις από την πρακτική της ανταλλαγής αρχείων.
Ο δικαστής του Ανωτάτου δικαστηρίου του Κεμπέκ, Πιέρ Τεσιέρ δήλωσε ότι το κλείσιμο της ιστοσελίδας QuebecTorrent.com είναι μόνιμο και διέταξε τον επικεφαλής του δικτυακού τόπου Σεμπαστιάν Μπρουλότ να απόσχει “από κάθε νέα τεχνολογία που επιτρέπει το κατέβασμα αρχείων που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα”.

Ο 28χρονος Μπρουλότ διετάχθη επίσης να μην προβεί σε σχόλια για την εν λόγω δικαστική απόφαση.

Και ειχα την αποψη οτι οι Καναδεζοι δεν ειναι τοσο μ@λ@κες..... Κριμα γιατι ειναι "πολιτισμενος" λαος.Βεβαια φταει ο διαδοχος του Χιτλτερ, ο δικαστης αλλα αυτο δεν παυει να αμαρώνει το "δίκαιο" στον Καναδα.
Ελπίζω να μην κάνουν και τέτοιο τίποτα εδώ τα δικά μας γιατί δεν τους βλέπω καθόλου καλά.....

3 σχόλια:

 1. suspiria είπε...

  Δηλαδή υποστηρίζει ο συγγραφέας του post οτι η ανταλλαγή αρχείων μουσικής ή κινηματογράφου μέσω διαδικτύου είναι νόμιμη;

  Αμφισβητεί τα δικαιώματα της πνευματικής ιδιοκτησίας και αναφέρει τη νόμιμη προστασία των "φασισμό" και "κατάχρηση εξουσίας"; WTF παρανοώ  

 2. magakos είπε...

  "Ο 28χρονος Μπρουλότ διετάχθη επίσης να μην προβεί σε σχόλια για την εν λόγω δικαστική απόφαση. "

  Εδω ειναι ο φασισμος.  

 3. suspiria είπε...

  ... δεν ξέρω αλλά δεν θέλω να κρίνω χωρίς να ξέρω όλο το σκηνικό  


 

Copyright ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ anmad[at]yahoo[dot]gr