ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΥΝ....

ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ,ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΚΑΤΑΜΑΤΑ  ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΛΜΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.
ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ,ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΆΥΤΟΝ.
ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ "ΑΥΤΟΙ" ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΡΙΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΤΑΓΗ.
 
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ
ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ
ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.....
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ "ΑΔΙΑΦΑΝΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ" ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΟΥΜΕ.... ΔΙΧΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΜΙΑΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΘΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ.
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΙΣΧΥΡΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΝΑ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ...ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΙΣΤΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.ΑΠΑΞΙΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΡΕΖΙΛΕΥΤΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΥΠΟΤΗΜΙΘΟΥΝ....ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΕΖΙΛΕΥΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ  ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΛΗΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ?
ΦΟΡΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΥΠΟΚΡΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ.....
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ.
 
ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ!!!
 
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΧΙΟ,ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΟΙΚΩ ΑΥΡΙΟ 16/12/08 ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ  ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ (ΕΠΑΛ ΧΙΟΥ) ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ.Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΒΡΗΚΑΝ 5 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ.... 

αναγνωστρια

0 σχόλια:


 

Copyright ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ anmad[at]yahoo[dot]gr