"Μια ακόμα περίπτωση αστυνομικής αυθαιρεσίας με βιαιοπραγία, όπως καταγγέλλεται, από αστυνομικό εις βάρος ενός 22χρονου Χανιώτη, και απειλές κατά τεσσάρων γυναικών που υπέστησαν σοκ από τη συμπεριφορά του αστυνομικού οργάνου, σημειώθηκαν, αυτή τη φορά μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων!

Ολα ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη από ένα τροχαίο ατύχημα επί της οδού Κισάμου. Αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερις γυναίκες συγκρούστηκε με μηχανάκι (παπάκι) που οδηγούσε ο 22χρονος Γιώργος Μουζουράκης. Ολοι κατέληξαν στο Αστυνομικό Μέγαρο και έγιναν μάρτυρες μιας συμπεριφοράς που δεν πρόκειται να ξεχάσουν. Ο αστυνομικός που ήταν υπηρεσία στο τηλεφωνικό κέντρο («εκατό») κατέβηκε στην Τροχαία για να δείρει τον νεαρό, επειδή δεν του άρεσε ο τρόπος που του μίλησε στο τηλέφωνο. Σύμφωνα με την καταγγελία, άρχισε να τον χτυπά παρουσία των γυναικών αλλά και τριών συναδέλφων του, που μετά βίας κατάφεραν να τον σταματήσουν. Οι γυναίκες σοκαρισμένες ζήτησαν το λόγο και λίγο έλεψε να επιτεθεί και σ' αυτές.

Από την πλευρά του, ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων ταξίαρχος Μανώλης Σταγάκης, ο οποιος ρωτηθηκε σε τι ενέργειες θα προβεί για τους αστυνομικούς, απάντησε: «Σε ό,τι προβλέπεται από το Πειθαρχικό Δίκαιο: Ενορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ). Θα εφαρμόσουμε αυτά που προβλέπουν οι νόμοι και οι κανονισμοί».

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.........


ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ!

0 σχόλια:


 

Copyright ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ anmad[at]yahoo[dot]gr