ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ

από orionas_CCCP

Πολύς ντόρος έχει γίνει για τις κουκούλες... "Ιδιώνυμον!" φώναζε ο "δημοκρατικός" Γ. Καρατζαφέρης πριν λίγο καιρό. Τελικά φαίνεται πως προς τα εκεί πάει το πράγμα.

Κουκούλα (η) ουσ. <λατιν. cuculla>]καλύπτρα της κεφαλής|| ποινικό αδίκημα στην Ελλάδα-μέσο "κατά της εγκληματικότητας" που πήρε η "δημοκρατική" κυβέρνηση της ΝΔ.

Όμορφα.. Ο κάθε άνθρωπος που θα φοράει κουκούλα θα είναι εγκληματίας. Οι μηχανόβιοι που φοράνε κράνος, οι μουσουλμάνες, όλοι που φοράνε σκουφάκι όταν κάνει κρύο..
Και αυτό γιατί κάποιοι δεν θέλουν να αφήσουν το κίνημα να δυναμώσει. Δεν θέλουν να δουν το λαό να ξυπνάει, να σηκώνεται από τον καναπέ και να βγαίνει έξω γεμάτος οργή και να απαιτεί. Αυτοί οι κάποιοι, σχεδιάζουν προβοκατόρικες "αναρχικές" επιθέσεις σε μαγαζιά στο Κολονάκι, λες και το να σπάσεις ένα μαγαζάκι είναι επαναστατική πράξη Αυτοί οι κάποιοι, μαζί με τα Μ.Μ.Ε. συμβάλλουν τα μέγιστα ώστε να αμαυρωθεί ο αγώνας μαθητών, φοιτητών, εργαζόμενων, συνταξιούχων Και αφού τελειώσουν με τη λασπολογία κατά της Αριστεράς, αφού καυλώσουν που το πανεπιστημιακό άσυλο πάει να αρθεί, αφού καταφέρουν να φοβίσουν το λαό ώστε να ζητάει περισσότερη αστυνόμευση, βγαίνουν μια βόλτα με τη λιμουζίνα τους. Αυτό που έχω να πω σε αυτά τα ανθρωπάκια των μυστικών υπηρεσιών, της ΕΛ.ΑΣ., τους ρουφιάνους της κυβέρνησης, τους ρουφιάνους του ΠΑ.ΣΟ.Κ., τους λασπολόγους δημοσιογραφίσκους (Πρετεντέρη δεν είναι για εσένα), τα φασιστοειδή που δυστυχώς πλήθυναν τώρα τελευταία, είναι μια φράση του Σταύρου Θεοδωράκη:

ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΙΣ ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ

0 σχόλια:


 

Copyright ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ anmad[at]yahoo[dot]gr