"Περπατούσα για να πάρω ταξί. Στο πάρκο της οδού Ναυαρίνου βρήκα δυο γνωστούς μου και πήγα να τους μιλήσω για να δω αν θέλουν να γυρίσουμε μαζί. Ξαφνικά εμφανίστηκαν οι διμοιρίες. Βαράγανε όποιον βρίσκανε μπροστά τους, με κλομπιές, κλοτσιές», καταγγέλλει και αναφέρει ότι ουδέποτε ρωτήθηκε για τα αίματα που είχε στο κεφάλι του, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Στο νοσοκομείο -όπως λέει- τον μετέφεραν στις 8 παρά το πρωί, ώρες μετά τον τραυματισμό του. Τα στοιχεία του νεαρού που σπουδάζει στην Πάτρα είναι στη διάθεση της εφημερίδας.

Με κάταγμα στο δεξί χέρι και τραύματα στο άλλο χέρι και διάφορα σημεία του κεφαλιού και του σώματός του μεταφέρθηκε στο ίδιο νοσοκομείο και ένας νεαρός φοιτητής, που σπουδάζει στη Γερμανία. Οπως είπε η δικηγόρος Ευγενία Κουνιάκη, μέλος της Ομάδας Νομικής Βοήθειας, που ειδοποιήθηκε από τη μητέρα του νεαρού, «έπαθε κάταγμα στο ένα χέρι και φέρει τραύματα στο άλλο, γιατί προσπαθούσε να προστατεύσει το κεφάλι και το πρόσωπό του από τα χτυπήματα των αστυνομικών».

Ο νεαρός είχε πάει στην περιοχή για να διασκεδάσει και περίμενε εκεί μέχρι τα ξημερώματα προκειμένου να πάρει το μετρό για να πάει στο σπίτι του και από εκεί να αναχωρήσει με τη μητέρα του για το αεροδρόμιο προκειμένου να ταξιδέψει για Γερμανία. Πράγμα το οποίο φυσικά δεν έγινε, καθώς μεταφέρθηκε και αυτός
στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.

0 σχόλια:


 

Copyright ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ anmad[at]yahoo[dot]gr